Diploma Sound & Vision

Het is vanaf vandaag officieel, ik ben vanaf nu gediplomeerd geluidstechnicus. Aan alle docenten van de opleiding Sound & Vision (RijnIJssel College) ontzettend grote dank voor de afgelopen 4 jaren. Nu word het tijd voor mij en m’n mede afgestudeerde studenten om dit diploma ook daadwerkelijk waarde te gaan geven.

En voor de rest van de wereld: hou je vast, ik kom er aan! 😉

2 reacties op “Diploma Sound & Vision

  1. Dat zal best wel lukken Wytse! Nog van harte en ik hoop dat we kontakt kunnen blijven houden. Kijk binnenkort ook eens op mijn nieuwe Website. Hij wordt komende week online gezet!

    Groetjes,
    Roel

    • Ik zag net je website! Ziet er goed uit, ik hoop dat er nog wat content bij gaat komen (meer pagina’s?). Wat betreft dat contact gaat helemaal goedkomen denk ik, mocht je ooit nog assistentie ergens bij nodig hebben (een opname of een soldeerklus ofzo) dan bel maar! (Alhoewel ik kan begrijpen dat het voor jou goedkoper is om een stagair daarvoor te gebruiken…).

Reacties zijn gesloten.